Med hjälp av moderna maskiner och dammsugare sugs dammet upp effektivt. När vi arbetar hos er är vi mycket måna om att hålla ditt hem rent och snyggt.

Dammfri golvslipning är en teknik som används för att slipa golv utan att det blir en stor mängd damm. Detta kan vara särskilt viktigt i områden där det finns mycket elektronisk utrustning eller där det är viktigt att minimera damm för att skydda hälsan.

För att utföra dammfri golvslipning används specialmaskiner och verktyg som är utformade för att minimera dammgenerering under slipningsprocessen. Dessa maskiner är utrustade med dammfångande system som suger upp dammet direkt från slipningsmaskinen, eller de kan använda vatten för att fånga upp dammet.

Dammfri golvslipning kan vara en mer tidskrävande process än traditionell golvslipning, eftersom det krävs mer tid att rengöra maskinerna och verktygen mellan olika slipningar. Men för många kunder är det värt den extra tiden och för att minimera damm och förbättra luftkvaliteten under och efter slipningen.