Vi kan komma hem till er med prover på olika färgalternativ för att underlätta ert beslut.

Det finns många olika sätt att behandla ett golv, och vilken behandling som är lämplig beror på golvmaterialet, användningsområdet och önskat resultat. Här är några steg som vi kan hjälpa dig att följa för att välja rätt behandling av ditt golv.

Genom att följa dessa steg kan vi hjälpa dig att välja rätt behandling för ditt golv, så att du kan återställa det till ett bra skick och få det att se bra ut igen.

Vi hjälper er i ert beslut.

Boka tid för rådgivning
  1. Identifiera dina behov och önskemål. Vill du bara återställa golvets ursprungliga skönhet, eller är det viktigt att golvet är lätt att underhålla och tål mycket slitage?
  2. Utvärdera olika behandlingsalternativ. Det finns många olika sorters behandlingar att välja mellan, inklusive lacker, oljor och vax. Varje alternativ har sina egna fördelar och nackdelar, så det är viktigt att välja det som passar bäst för ditt golv och dina behov.
  3. Överväg miljöpåverkan. Många behandlingar innehåller kemikalier som kan ha negativa effekter på miljön. Om det är viktigt för dig att välja miljövänliga alternativ, kan vi hjälpa dig att välja behandlingar som är mer hållbara och miljövänliga.
  4. Diskutera dina alternativ med oss. Vi kan hjälpa dig att förstå fördelarna och nackdelarna med olika behandlingar och ge råd om vilken behandling som är lämplig för ditt golv.